MicroSourcing is een aanbieder van outsourcing & offshoring oplossingen die werkt vanuit de Filippijnen.

Privacy Policy

De website van MicroSourcing is bedoeld om bezoekers te informeren over onze offshoring- en outsourcingdiensten en over de mogelijkheden die wij bieden om uiteenlopende klanten van over de hele wereld te helpen. Op de website staan ook hulpmiddelen aan de hand waarvan bezoekers informatie over de offshore-outsourcingsector als geheel kunnen verkrijgen.

Gegevensbeveiliging is buitengewoon belangrijk. Omdat we u als bezoeker van onze site vanzelfsprekend waarderen, doen we er alles aan om uw privacy en alle gegevens die u via de site verstrekt effectief te beschermen.

Welke persoonsgegevens bewaren we?
Wij bewaren alleen gegevens die u ons toezendt. Op de pagina Contact opnemen wordt u gevraagd gegevens te verstrekken zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsnaam. Verder zijn onder Nieuws en Blog berichtvelden opgenomen waar u opmerkingen of vragen kwijt kunt. Daarbij wordt u verzocht uw naam en e-mailadres op te geven.

Hoe gaan we om met de persoonsgegevens die we verzamelen?
Wij bewaren persoonsgegevens om contact met u te kunnen opnemen, met name om uw vragen of verzoeken te beantwoorden. De informatie kan ook worden gebruikt als er in een later stadium opnieuw contact met u moet worden opgenomen en om u onze e-mailnieuwsbrief toe te sturen. U kunt aangeven of u die nieuwsbrief wel of niet wilt ontvangen.

Geven we persoonsgegevens door aan derden?
Wij stellen de gegevens over de bezoekers aan onze site niet beschikbaar aan derden. Evenmin publiceren we uw persoonsgegevens op onze website of in ander bedrijfsmateriaal dat door en voor MicroSourcing wordt gemaakt.

Aarzelt u niet contact met ons op te nemen als u vragen hebt over ons beleid inzake gegevensbeveiliging en privacy.