MicroSourcing biedt uiteenlopende servicemodellen waarmee wij ieder type organisatie van dienst kunnen zijn, van beginnende bedrijven tot grote multinationals.

Outsourcing & Offshoring Services

Onze servicemodellen bevorderen een natuurlijk groeitraject voor uw outsourcing activiteit, dat aanvangt met kleinschalige projecten en uiteindelijk leidt tot de outsourcing van grootschalige offshore activiteiten. Op deze manier kunnen we bovendien alle organisaties bedienen, ongeacht hun omvang: van beginnende bedrijven tot multinationals. Aan de hand van de praktische Services Finder kunt u bepalen welk servicemodel het best aansluit bij uw specifieke behoeften.

Servicemodellen

Onze projectteams kunnen uit de voeten met zeer uiteenlopende projecten, en garanderen dat
die op tijd en binnen
het budget worden
geleverd.
Project Outsourcing
Stel uw eigen virtuele team samen in de Filippijnen, dat vervolgens door MicroSourcing optimaal wordt geleid en ondersteund.

Offshore Staff Leasing
Wij kunnen uw buitenlandse activiteit in de Filippijnen opzetten, hosten en beheren, geheel naar uw eigen wensen.


Virtual Captives
Door een Joint Venture aan te gaan met MicroSourcing creëert u een buitenlandse activiteit waar u zelf ook deels eigenaar van
bent.

Joint Ventures
Wij bieden services voor het opstarten van uw buitenlandse activiteit met minimale risico's en tegen lage kosten, met de optie van eigendomsoverdracht op een later tijdstip.
Build-Operate-Transfer

Services per bedrijfscategorie

Onze services stellen kleine bedrijven in staat snel te groeien tegen minimale kosten en zonder risico's op de lange termijn.
Kleine ondernemingen
Wij bieden oplossingen voor middelgrote ondernemingen die normaal gesproken alleen voor echt grote bedrijven beschikbaar zijn.
Middelgrote Ondernemingen
Grote ondernemingen bieden wij de mogelijkheid een buitenlands servicecentrum op te richten tegen lage kosten en met minimale risico's.
Grote Ondernemingen