Filippijnse webdesigners hebben veel gevoel voor hun vak en kunnen websites ontwerpen die er heel strak en professioneel uitzien.

Webdesign

Onze webdesigners ontwerpen gebruiksvriendelijke websites die leiden tot meer conversies. Op het web krijgt u weinig tijd om een goede eerste indruk te maken. Een goed webdesign kan u daarbij helpen.

Het ontwikkelen van websites kost veel tijd en geld. Nederlandse bedrijven kunnen aanzienlijk besparen door webdesign te outsourcen via MicroSourcing.

Via onze staff leasing-service kunt u webdesigners inhuren die speciaal voor u aan de slag gaan in de Filipijnen. Zij helpen u bij het ontwerpen van; WordPress-, Joomla-, Drupal-, Magento templates en landingspagina's.

Voordelen outsourcen webdesign

  • Lage personeelskosten. Gedreven webdesigners tegen lage kosten.
  • Gekwalificeerd personeel. Onze webdesigners werken volgens industriestandaarden en zijn volledig thuis in de designsoftware van Adobe zoals; Photoshop, Illustrator, Dreamweaver en Fireworks.
  • Breed scala aan IT & Internet diensten. Naast webdesign bieden wij onder meer grafisch ontwerp, webdevelopment en software development. Zo bent u flexibel en kunt u de werkzaamheden naargelang opschalen.

Fillipinos zijn van nature creatieve mensen en kennen de internationale markt. Zij weten hoe u een breed publiek bereikt en hebben creatieve manieren om de belangstelling van potentiele klanten te wekken.

Of u nu kiest voor het outsourcen van webdesign of webdevelopment werkzaamheden, MicroSourcing helpt u graag. Wij zorgen voor het juiste personeel.

Webdesigner nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.