In de Filippijnen kunt u gebruik maken van een grote bibliotheek van hoogopgeleide webdevelopers die vertrouwd zijn met platforms als .NET, PHP, Ruby en Java.

Webdevelopment

Onze webdevelopers ontwikkelen functionele en aantrekkelijke websites, van ontwerp tot realisatie. Zij hebben ruime ervaring met open source-technologieŽn en focussen zich op innovatieve en technische oplossingen.

Het ontwikkelen van websites kost veel tijd en geld. Nederlandse bedrijven kunnen aanzienlijk besparen door webdevelopment te outsourcen via MicroSourcing.

Via onze staff leasing-service kunt u webdevelopers inhuren die speciaal voor u aan de slag gaan in de Filipijnen. Zij nemen al uw werkzaamheden op het gebied van webdevelopment uit handen zoals het programmeren en implementeren van webapplicaties, webshops en cms-systemen.

Onze webdevelopers hebben ruime ervaring met open source-technologieŽn zoals; Drupal, Magento, WordPress, Zend Framework, Typo3, Joomla!, Zen Cart, osCommerce en SugarCRM.

Voordelen outsourcen webdevelopment

  • Lage personeelskosten. Gedreven webdevelopers tegen lage kosten.
  • Gekwalificeerd personeel. Webdevelopers met ruime ervaring in open source-technologieŽn.
  • Breed scala aan IT & Internet diensten. Naast webdevelopment bieden wij onder meer grafisch ontwerp, webdesign en software development. Zobent u flexibel en kunt u de werkzaamheden opschalen.

De Filipijnen beschikt over kwalitatief hoogstaande en erkende IT opleidingen die aansluiten op de behoeften van westerse bedrijven.

Of u nu kiest voor het outsourcen van webdevelopment of webdesign werkzaamheden, MicroSourcing helpt u graag. Wij zorgen voor het juiste personeel.

Webdeveloper nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.