Filippino's zijn bij uitstek geschikt voor uitgaande verkoopgesprekken, dankzij hun combinatie van sterke communicatieve vaardigheden en natuurlijke verkoopaanleg.

Outsourcing Telemarketing

Telemarketing, zowel inkomend als uitgaand, is een door veel bedrijven gebruikte en doeltreffende manier van marketing. Met deze bedrijfsfunctie kunnen organisaties hun diensten en/of producten veel dichterbij hun doelgroep brengen. Het is ook een meer persoonlijke manier om een bepaald merk aan te prijzen, waarbij een bedrijf rechtstreeks inzichten krijgt van potentiële klanten. Telemarketing is nog altijd een uitstekende manier om de doelgroep beter te leren kennen - van basisprofielen van consumenten tot hun gedrag bij het kopen van producten of het zoeken naar diensten.

MicroSourcing verleent telemarketingdiensten. Daarvoor zetten we bekwame Filippijnse telemarketeers in die het Engels uitstekend en accentloos beheersen. Naast de lagere arbeidskosten profiteert u als opdrachtgever van het verschil in tijdzone: u kunt zo immers uw telemarketingactiviteiten continu laten doorgaan. U kunt via MicroSourcing uw eigen telemarketeer inhuren of met ons Staff Leasing-model een offshore-team van telemarketeers opzetten in de Filippijnen.