Softwaredevelopers zijn op de Filippijnen ruimschoots beschikbaar tegen een aanzienlijk lagere prijs dan in westerse landen.

Software Development

Onze softwareprogrammeurs en -ontwikkelaars ontwikkelen softwareapplicaties, softwareproducten en mobiele oplossingen, van ontwerp tot realisatie. Zij hebben ruime ervaring met C++, .NET en Java en focussen zich op innovatieve en technische oplossingen.

Het ontwikkelen van software kost veel tijd en geld. Nederlandse bedrijven kunnen aanzienlijk besparen door software development te outsourcen via MicroSourcing.

Via onze staff leasing-service kunt u softwareprogrammeurs en -ontwikkelaars inhuren die speciaal voor u aan de slag gaan in de Filipijnen. Zij nemen al uw werkzaamheden op het gebied van software development uit handen zoals het programmeren en implementeren van klanten, inventaris- en cms-systemen.

Voordelen outsourcen software development

  • Lage personeelskosten. Gedreven softwareprogrammeurs en -ontwikkelaars tegen lage kosten.
  • Faciliteiten. We hebben zowel fysieke als digitale beveiliging ter plekke om de veiligheid van uw intellectuele eigendommen en vertrouwelijke informatie optimaal te waarborgen.
  • Gekwalificeerd personeel. Softwareprogrammeurs en -ontwikkelaars met ruime ervaring in C++, .NET en Java.
  • Breed scala aan IT & Internet diensten. Naast software development bieden wij onder meer grafisch ontwerp, webdesign en webdevelopment. Zo bent u flexibel en kunt u de werkzaamheden opschalen.

De Filipijnen ziet zijn concurrentiepositie ten opzichte van Inida toe nemen. De sector software development groeit jaarlijks met 40 procent. Met name de Engelse vaardigheden zijn zeer sterk ontwikkelt.

Of u nu kiest voor het outsourcen van software development of webdevelopment werkzaamheden, MicroSourcing helpt u graag. Wij zorgen voor het juiste personeel.

Softwareprogrammeur en/of -ontwikkelaar nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.