Virtual assistents worden steeds populairder nu veel ondersteunende taken eenvoudig op afstand kunnen worden uitgevoerd.

Personal Assistents & Virtual Assistents

Als u uw gemiddelde werkdag eens goed bekijkt om na te gaan wat u echt zelf moet doen en wat door iemand anders gedaan zou kunnen worden, dan ziet u waarschijnlijk wel dat er veel kostbare tijd verloren gaat. Een afspraak maken, een brief versturen, een reis boeken en kleine dingen uitzoeken - al dat soort simpele zaken kunnen prima door iemand anders worden gedaan, zelfs iemand die duizenden kilometers verderop zit. Een virtuele assistent dus.

Filippino's beheersen het Engels uitstekend en doordat ze zo zijn ondergedompeld in de westerse cultuur verloopt de samenwerking en omgang meestal erg soepel. Daarnaast zijn ze ontzettend vriendelijk en servicegericht. Bovendien kunt u een Personal Assistent kiezen met die opleiding, vaardigheden en/of ervaring die nodig zijn om goed met u samen te werken.

Het is heel eenvoudig om in de Filippijnen een uitstekende Personal Assistent te vinden die bereid is uw werkrooster te volgen, ook als dat betekent dat er 's avonds of 's nachts gewerkt wordt. Het is misschien even wennen aan het idee, maar door een virtuele assistent in de Filippijnen in te huren kunt u echt tijd vrijmaken en u beter concentreren op uw eigen kerntaken. Is een plaatselijke assistent of secretarieel medewerker te duur, dan is het wellicht tijd om de mogelijkheid van een Virtual Assistent voor te leggen aan uw baas.