Ontwikkelaars van mobile apps in de Filippijnen kunnen u helpen met het ontwikkelen van apps voor smartphones en mobiele apparatuur.

Outsourcing Mobile Apps-Development

Steeds meer bedrijven ontwikkelen een mobiele website van hun website, evenals diverse mobile apps om reclame te maken voor hun merk. Dat doen zij vanuit het besef dat steeds meer mensen mobile apparatuur gebruiken om op internet naar informatie te zoeken over allerlei producten en diensten. Bovendien wordt de consument interactiever. Bedrijven moeten zich realiseren dat hoogwaardige mobile apps onmisbaar zijn om de aandacht te trekken van een doelgroep die veel tijd doorbrengt met het gebruik van mobiele apparatuur.

Het ontwikkelen van mobile apps is een vak apart. De kosten kunnen flink oplopen, vooral de arbeidskosten. Het loon van ontwikkelaars van mobile apps ligt in westerse landen echter veel hoger dan in landen als de Filippijnen. Met het oog op kostenbeperking kiest menig bedrijf voor het outsourcen van dit soort werk. Dat levert niet alleen een enorme besparing op, maar verschaft ook toegang tot een nieuwe pool van uiterst bekwame ontwikkelaars.

MicroSourcing verleent ontwikkelingsdiensten voor mobile apps. Er zijn legio Filippijnse ontwikkelaars van mobile apps die hoogwaardige applicaties kunnen maken voor uiteenlopende mobiele apparatuur. Via ons Offshore Staff Leasing-model kunt u een ontwikkelaar inhuren die exclusief voor u werkt, of uw eigen offshore-team opzetten in de Filippijnen.