Filippino's zijn zeer creatieve mensen. Er zijn in de Filippijnen vele duizenden afgestudeerden in grafisch ontwerp, vrij tekenen en animatie.

Grafisch Ontwerp

Onze grafische vormgevers maken visueel sterke ontwerpen die direct de aandacht zullen trekken van uw prospect. Zo werkt u gericht aan uw naamsbekendheid en uw imago. Dť manier om een hogere omzet te realiseren.

Het ontwerpen van visuele uitingen kost veel tijd en geld. Nederlandse bedrijven kunnen aanzienlijk besparen door het grafisch ontwerp te outsourcen via MicroSourcing.

Via onze staff leasing-service kunt u grafische vormgevers inhuren die speciaal voor u aan de slag gaan in de Filipijnen. Zij helpen u bij het ontwerpen van; beeldmerk of huisstijl, brochures, advertenties, verpakkingen en boekomslagen.

Voordelen outsourcen webdesign

  • Lage personeelskosten. Gedreven grafische vormgevers tegen lage kosten.
  • Gekwalificeerd personeel. Onze webdesigners zijn volledig thuis in de designsoftware Adobe Photoshop en Illustrator.
  • Breed scala aan IT & Internet diensten. Naast grafisch ontwerp bieden wij onder meer webdesign, webdevelopment en software development. Zo bent u flexibel en kunt u de werkzaamheden gemakkelijk opschalen.

Fillipinos zijn van nature creatieve mensen en kennen de internationale markt. Zij weten hoe u een breed publiek bereikt en hebben creatieve methoden om de belangstelling van potentiŽle klanten te wekken.

Of u nu kiest voor het outsourcen van grafisch ontwerp of webdesign werkzaamheden, MicroSourcing helpt u graag. Wij zorgen voor het juiste personeel.

Grafisch vormgever nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.