Filippijnse animatoren zijn bijzonder creatief en maken professionele animaties tegen zeer lage kosten.

Outsourcing Animatie

Animatie is arbeidsintensief en daarom ook duur. Arbeidskosten maken immers het leeuwendeel uit van de begroting van een animatieproject. Voor een resultaat van topkwaliteit zijn bovendien geavanceerde programma's en apparatuur nodig, wat animatieprojecten alleen maar duurder maakt.

Om de kosten binnen de perken te houden, kiezen animatiefirma's uit de VS en het Verenigd Koninkrijk vaak voor outsourcing van animatiewerk naar offshore-locaties als de Filippijnen. Afgezien van de kostenbesparing willen opdrachtgevers toegang tot een nieuwe arbeidspool van getalenteerde, creatieve animatoren met uitstekende kennis van het Engels en een sterke affiniteit met de westerse cultuur. Filippijnse animatoren zijn goed thuis in de wereldwijde animatieindustrie. Zo hebben plaatselijke bedrijven meegewerkt aan diverse films van de laatste jaren.

MicroSourcing heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van animatieprojecten voor diverse opdrachtgevers. Voor kleinschalige, eenmalige projecten hebben wij animatoren in huis die het werk voor u kunnen doen. U kunt via ons Offshore Staff Leasing-model ook een fulltime animator inhuren.