Filippijnse advertentie ontwerpers zijn buitengewoon creatief en maken voortreffelijke advertentie ontwerpen die geschikt zijn voor een westerse doelgroep.

Outsourcing Advertentie Ontwerp

Bedrijven steken veel tijd, geld en energie in het maken van hoogwaardige, professionele advertenties voor hun producten en/of diensten, bijvoorbeeld bij een terugroepactie of om hun doelgroep te bereiken. Omdat het heel lastig is om de concurrentie voor te blijven, huurt menige onderneming externe teams in om creatieve advertentie ontwerpen te maken voor brochures, online banners, folders en ander marketingmateriaal. Bedrijven die geen advertentie ontwerpers in huis hebben of het inhuren van plaatselijke vakmensen te duur vinden, kiezen vaak voor het outsourcen van het advertentie ontwerp naar diverse offshore-locaties.

Filippijnse advertentie ontwerpers ontvangen minder loon dan hun westerse collega's, maar leveren desalniettemin hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van de klant of deze zelfs overtreffen. Zij zijn van nature zeer creatief. Daarnaast staan ze cultureel dichtbij westerse landen en beheersen ze het Engels uitstekend.

Filippijnse vakmensen zorgen voor de perfecte uitvoering en tijdige oplevering van advertentie-ontwerpprojecten, volgens de eisen van de opdrachtgever. Via MicroSourcing kunt u een advertentie ontwerper inhuren die exclusief voor u wordt ingezet. U kunt via ons Staff Leasing-model ook een compleet offshore-team van advertentie ontwerpers opzetten in de Filippijnen.