Wij bieden onze medewerkers tal van ontspanningsmogelijkheden en ondersteunende diensten.

Voorzieningen voor medewerkers van MicroSourcing

Wij bieden onze medewerkers tal van ontspanningsmogelijkheden en ondersteunende diensten voor hun welzijn. Deze voorzieningen dragen bij aan een prettige werkomgeving binnen MicroSourcing.

MS Café

MS Café - MicroSourcing

MS Café is onze eigen interne cateringdienst en runt de drie bedrijfsrestaurants op onze drie locaties. Het hoofdrestaurant bevindt zich in het kantoor in Eastwood City Cyberpark en biedt ruimte aan meer dan 100 mensen. Onze twee dienstencentra in Bonifacio Global City hebben daarnaast elk een eigen kantine met 48 zitplaatsen. MS Café verkoopt 24 uur per dag maaltijden, dranken en snacks met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zo kost een volledige maaltijd plus ijsthee circa 50 pesos (iets minder dan één Euro). MS Café is dan ook buitengewoon populair onder onze medewerkers. De restaurants worden ook gebruikt voor bedrijfsevenementen, plenaire bijeenkomsten en voor de zg. Free Food Friday, een maandelijkse borrel met gratis hapjes.

Triangles Living Room

Triangles Living Room - MicroSourcing

Triangles is een ruime woonkamer, waar medewerkers gebruik kunnen maken van een home entertainment system en elkaar kunnen treffen tijdens de koffiepauze of de lunch. Na werktijd kunnen hier ook dvd's worden gespeeld. De grote ramen bieden een fraai uitzicht op de woontorens van Eastwood Mall, wat deze ruimte extra aantrekkelijk maakt.

Career Hub

Career Hub - MicroSourcing

Career Hub, ofwel het banencentrum van MicroSourcing, bevindt zich tegenover de hoofdbalie en is gemakkelijk bereikbaar vanuit de lifthal. Deze ruimte is speciaal ontworpen voor het ontvangen van sollicitanten en het verwerken van hun gegevens. Het gehele sollicitatieproces is ondergebracht in MicroResumes, een online webtool. De Career Hub heeft 32 werkplekken, wat betekent dat we 32 sollicitanten tegelijkertijd kunnen verwerken. Het banencentrum beschikt daarnaast over gesprekskamers waar de hele dag door kandidaten worden geinterviewd.

Bedrijfskliniek

Onze bedrijfskliniek bevindt zich in het Gezondheidscentrum naast de hoofdingang. Hier zijn dag en nacht gediplomeerde verpleegkundigen aanwezig die medewerkers met kleine klachten kunnen helpen en de meer serieuze gevallen naar de juiste instanties kunnen doorverwijzen. De bedrijfskliniek beschikt over een behandelbed en de gebruikelijke basale medische voorzieningen en apparatuur. MicroSourcing biedt de meeste basismedicijnen voor veel voorkomende aandoeningen (hoofdpijn, koorts etc.) kosteloos aan.

Bedrijfsapotheek

Bedrijfsapotheek - MicroSourcing

In samenwerking met UniLab biedt MicroSourcing volwaardige apotheekdiensten op onze eigen locatie, voor alle medewerkers. De apotheek bevindt zich in het Gezondheidscentrum, naast de bedrijfskliniek. In de apotheek kunnen medewerkers medicijnen aanschaffen tegen sterk gereduceerde prijzen; de kosten worden via de loonadministratie verrekend. In de apotheek kunnen zij medicijnen krijgen die niet gratis door MicroSourcing worden verstrekt.

Rustruimte

Er is een rustruimte voor mannen en een andere voor vrouwen. Medewerkers die dat willen kunnen hier uitrusten voordat ze naar huis gaan. Vooral medewerkers die 's nachts werken maken gebruik van de rustruimte. De rustruimte is te vinden in het Gezondheidscentrum.