MicroSourcing is een aanbieder van outsourcing & offshoring oplossingen die werkt vanuit de Filippijnen.

MicroSourcing in vogelvlucht

MicroSourcing is gespecialiseerd in het opzetten, hosten en beheren van offshore activiteiten in de Filippijnen namens opdrachtgevers in de hele wereld. Door werkprocessen in het buitenland onder te brengen kunnen onze klanten hun kosten terugdringen, flexibeler werken en hun internationale actieradius vergroten. Dankzij onze geraffineerde servicemodellen kunnen wij iedere organisatie van dienst zijn - van kleine ondernemingen tot multinationals:

Servicemodellen

Wij bieden buitenlandse bedrijven de mogelijkheid om een of meerdere van hun bedrijfsprocessen uit te besteden aan MicroSourcing ,permanent of op projectbasis. Met onze projectteams en flexibele bedrijfsmiddelen kunnen wij zeer uiteenlopende processen en projecten effectief onder onze hoede nemen.Wij stellen buitenlandse bedrijven in staat hun eigen offshore-team in de Filippijnen te installeren, bestaande uit fulltime medewerkers van MicroSourcing die uitsluitend (en permanent) voor hen als opdrachtgever werken. Zo kunnen deze bedrijven hun kosten verminderen, flexibeler opereren en toegang verkrijgen tot een nieuwe pool van getalenteerd personeel.


Wij stellen buitenlandse bedrijven in staat hun eigen offshore activiteit in de Filippijnen op te richten, die vervolgens volledig vanuit MicroSourcing wordt gerund. Zo ontstaat er binnen MicroSourcing een geheel voor de klant ingericht minibedrijf dat wij voorzien van de benodigde infrastructuur, medewerkers, bedrijfsvoeringsdiensten en andere ondersteuning.


Buitenlandse bedrijven kunnen er ook voor kiezen om samen met MicroSourcing een Joint Venture op te richten. Zo behouden zij de eigendom van en zeggenschap over hun buitenlandse activiteit, terwijl ze profiteren van de middelen en marktaanwezigheid van een plaatselijke partner. Dit is een ideale oplossing voor buitenlandse bedrijven wier opdrachtgevers het risico van uitbesteding aan derden niet aanvaarden.


Buitenlandse bedrijven die een eigen dochtermaatschappij in de Filippijnen willen oprichten kunnen dat doen met MicroSourcing als incubator, en daarmee zowel de kosten als de risico's aanzienlijk terugdringen. Vervolgens wordt de activiteit overgedragen aan de klant zodra die vindt dat de tijd daarvoor gekomen is.Disciplines

De Filippijnse bevolking staat bekend om haar creativiteit, uitstekende beheersing van het Engels en affiniteit met de westerse cultuur. Een groot gedeelte van de beroepsbevolking is bovendien hoog opgeleid. De modellen van MicroSourcing zijn perfect afgestemd op de sterke punten van Filippijnse werknemers en het bedrijfsleven in de Filippijnen:


IT & Internet diensten

Deze Filippijnse bevolking is zeer vertrouwd met internet; veel werknemers zijn bovendien hoog opgeleid op het gebied van ICT en internet.

Creatieve diensten

Filippino's zijn bijzonder creatief en hebben een scherp instinct voor eigentijds ontwerp dat zeer geschikt is voor een westers publiek.

Engelse taalvaardigheid diensten

De meeste filippino's beheersen de Engelse taal uitstekend en spreken het vrijwel accentloos vergeleken met de bevolking van veel andere populaire regio's voor offshore activiteiten.

Backoffice diensten

De juridische en financiële stelsels in de Filippijnen zijn gebaseerd op die van het Westen. Dat geldt in de meeste gevallen ook voor de wijze van zaken doen.MicroSourcing, opgericht in 2004, had in Oktober 2011 meer dan 1850 medewerkers en een bestand van ruim 60 opdrachtgevers uit alle delen van de wereld. We hebben drie geavanceerde dienstencentra in de regio Manilla met een gezamenlijk vloeroppervlakte van ruim 5700 m². Wilt u een idee krijgen van onze infrastructuur en de dagelijkse gang van zaken bij MicroSourcing, maak dan gebruik van de Virtual Tour op deze website.

Wie in andere delen van de wereld zakelijke activiteiten ontwikkelt, heeft behoefte aan een betrouwbare buitenlandse partner. Er is ons veel aan gelegen dat vertrouwen te winnen. De hoekstenen van onze dienstverlening zijn dan ook transparantie, professionaliteit, afstemming van belangen en maximaale return on investment (ROI). Wij zijn ervan overtuigd dat u in de Filippijnen geen betere offshore partner zult vinden en doen er alles aan om dit te bewijzen - zowel voor potentiŽle klanten als voor bestaande opdrachtgevers. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we direct kunnen beginnen!