Onze vestigingen zijn strategisch gelegen in twee belangrijke zakendistricten in de stadsregio Manilla.

Vestigingen van MicroSourcing

Vestigingen van MicroSourcing MicroSourcing opereert momenteel vanuit een aantal vooraanstaande zakencentra in Metro Manila en Cebu City. In het Eastwood City Cyberpark bevindt zich het hoofdbureau van ons bedrijf in het 1880 Avenue Building en hiernaast hebben we nog een vestiging in MDC 100. Het Eastwood City Cyberpark in het grootste IT/BPO bolwerk binnen de Filipijnen. Het huisvest de offshore vestigingen van talrijke internationale bedrijven. Het biedt plaats aan zowel bedrijven als uitgaansgelegenheden en omvat een groot aantal eetgelegenheden en winkelcentra.

We hebben twee vestigingen in Bonifacio Global City. Dit is zonder meer het meest moderne, meest veilige en meest technologisch ontwikkelde gebied in Metro Manilla, precies naast het centraal gelegen zakencentrum van Makati.. Het heeft een groot aanbod aan woningblokken en kantoorgebouwen alsmede een grote keuze op het gebied van restaurants, bars en clubs.

In het zuiden van Metro Manilla hebben we een kantoor in het TwoE-com Centrum, gelegen binnen het Mall of Asia (MOA) Complex in Pasay City. Dit gebouw is specifiek ontworpen voor BPO bedrijven en biedt een prachtig uitzicht op de Manilla Bay. In 2011 hebben we onze eerste vestiging buiten Manilla geopend in Cebu City, dat de op een na grootste stad van de Filipijnen is. Ons kantoor in Cebu is gelegen in de TGU Toren in het Cebu IT Park.

U bent van harte uitgenodigd om ons te komen bezoeken in welk van onze vestigingen u maar wilt, maar voor een grondig begrip van ons bedrijf doet u er het best aan het hoofdbureau van ons bedrijf te bezoeken in Eastwood. Om ons kantoor van binnen te bekijken kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de Virtual Tour vanaf onze website.

Eastwood City Cyberpark

Eastwood City Cyberpark is de grootste hub voor IT- en BPO-activiteiten in de Filippijnen qua aantallen werknemers en omzet. Hier zijn talloze offshore centra gevestigd van grote wereldwijde ondernemingen, waaronder Accenture, IBM en Dell. Eastwood City Cyberpark is een zakendistrict annex recreatiegebied met horeca, openbaarvervoerverbindingen en uiteenlopende voorzieningen die 24 uur per dag beschikbaar zijn.

1880 Avenue Building

Oppervlakte: 3600 m²
Adres: 6th Floor, 1880 Avenue Building
Eastwood City Cyberpark, 1110
Bagumbayan, Quezon City
Metro Manilla, Philippines
Routebeschrijving Routebeschrijving

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Eastwood City Cyberpark. Het hoofdkantoor van MicroSourcing vindt u op de zesde verdieping van 1880 Avenue Building, Eastwood City Cyberpark. Dit gebouw van tien verdiepingen is speciaal ontworpen voor intensieve BPO activiteiten. Momenteel zijn hier Accenture, Siemens, WNS, Results Manilla en Megaworld gevestigd. Het gebouw wordt van stroom voorzien door Meralco en beschikt over twee eigen noodaggregaten. Iedere verdieping is voorzien van een eigen elektriciteitsinstallatie en brandalarm, aangesloten op de centrale meldkamer. Het gebouw wordt permanent bewaakt door beveiligingsbeambten bij alle in- en uitgangen, en door terreinbewakers. Eastwood City beschikt bovendien over een eigen beveiligingsdienst die het hele park bewaakt.

MDC 100 Building

Oppervlakte: 960 m²
Adres: 32nd Floor, MDC 100 Building
C-5 Road corner Eastwood Avenue, 1110
Bagumbayan, Quezon City
Metro Manilla, Philippines
Routebeschrijving Routebeschrijving

Routebeschrijving naar MDC 100 Building MicroSourcing is gevestigd op de 32ste verdieping van het MDC 100 Gebouw in Eastwood City Cyberpark. Het gebouw heeft 32 verdiepingen en de kantoorruimtes zijn ingericht voor BPO werkzaamheden en bedrijven die ondersteunende diensten verlenen. Het gebouw huisvest op dit moment ANZ, Convergys en Stallar Global. Het gebouw heeft in totaal 15 liften, een N+1 100% elektrische noodvoorziening die automatisch aan gaat, backup generator, telecommunicatie verbindingen met drie providers en een VRF A/C systeem. Op de onderste verdieping van het gebouw zijn detailhandelswinkels en eetgelegenheden die 24/7 open zijn. Op de 33ste verdieping bevindt zich een rond draaiend restaurant waar men chique kan dineren.
Bonifacio Global City

Bonifacio Global City ligt in het centrum van de stadsregio Manilla, grenzend aan het centrale zakendistrict Makati. Het is een toplocatie met grootschalige nieuwbouw in het hogere segment, woningen en bedrijfsgebouwen. Dit is de favoriete locatie voor veel multinationale financiële instellingen zoals HSBC, JP Morgan en Deutsche Bank. De opkomst van nieuwe PEZA-erkende gebouwen heeft geleid tot een toename van het aantal BPO-bedrijven met eigen dienstencentra in Fort Bonifacio. Ook de beschikbaarheid van permanente bewakingsdiensten verbetert in een hoog tempo.

Picadilly Star Building

Oppervlakte: 2100 m²
Adres: 17th and 18th Floor, Piccadilly Star Building
4th Avenue corner 27th Street
Bonifacio Global City
Taguig, Metro Manilla, Philippines
Routebeschrijving Routebeschrijving

Wij heten u graag welkom in een van onze twee servicecentra in Bonifacio Global City MicroSourcing is gevestigd op de 17e en 18e verdieping van het Piccadilly Star Building in Bonifacio Global City. Het gebouw heeft in totaal 24 verdiepingen en biedt momenteel onderdak aan onder meer Mindshare/Ogilvy, InContact en DOCOMO interTouch. Het wordt van stroom voorzien door Meralco en beschikt over een eigen noodaggregaat. Iedere verdieping is voorzien van een eigen elektriciteitsinstallatie en brandalarm, aangesloten op de centrale meldkamer. Het gebouw wordt permanent bewaakt door beveiligingsbeambten bij alle in- en uitgangen, en door terreinbewakers. Bonifacio Global City is particulier eigendom; de beveiliging en andere voorzieningen worden beheerd door een vastgoedbeheergroep.

Mall of Asia Complex

Het Mall of Asia Complex bestaat uit een bedrijventerrein van 67 hectare en biedt plaats aan bedrijven, appartementencomplexen, centra voor vrijetijdsbesteding en winkels. Door de strategische ligging in Pasay City is het complex gemakkelijk te bereiken vanuit alle grote zakencentra in Metro Manilla. Mall of Asia is het op drie na grootste winkelcentrum ter wereld en ligt op twee minuten loopafstand van het bedrijvenpark.

TwoE-com Center

Oppervlakte: 2900 m²
Adres: 10th Floor, TwoE-com Center
Mall of Asia Complex
Pasay City, Metro Manilla, Philippines

MicroSourcing Office - TwoE-com Center Het TwoE-com Center is een modern nieuw gebouw en speciaal ontworpen om BPO bedrijven te huisvesten. Het 15 verdiepingen tellende gebouw heeft een oppervlakte van 102.000 vierkante meter en is voorzien van een indrukwekkende overbrugging die de twee gebouwen verbindt. Hierdoor ontstaat een spectaculaire doorkijk op de Manilla Bay. Het kantoor van MicroSourcing is gelegen op de 10e verdieping van het TwoE-com Center met schitterend uitzicht over de oceaan. Het TwoE-com Center is PEZA-erkend en heeft een 100% elektrische noodvoorziening, 20 liften, rookmelders, sprinklerinstallaties en en een kabelsysteem dat is aangelegd door de meest vooraanstaande telecommunicatie bedrijven van het land. Het gebouw is ontworpen met het milieu in het achterhoofd. Het gebouw maakt gebruik van isolerende beglazing en energiezuinige airco-systemen. Het TwoE-com Center is meer dan alleen een commercieel gebouw en heeft een aantal recreatieve voorzieningen voor kantoormedewerkers en gasten. Op de gehele derde verdieping zijn eetgelegenheden gevestigd.

Cebu IT Park

Het Cebu IT Park beslaat een industrie terrein van 24 hectaren in het noordelijk district van Cebu City. Het is een Speciale Economische Zone die door de regering in het leven geroepen uiterst aantrekkelijke extra prikkels aanbiedt voor project ontwikkelaars, aanbieders op het het gebied van voor het IT park nuttige faciliteiten en benodigdheden en ook voor IT ondernemingen die geregistreerd staan bij de Philippine Economic Zone Authority (PEZA).

TGU Tower

Oppervlakte: 1000 m²
Adres: 12th Floor TGU Tower
Cebu IT Park, Lahug
Cebu City, Philippines

MicroSourcing Office - TGU Tower Het kantoor van MicroSourcing heeft een omvang van 210 werkplekken en ligt op de 12de verdieping van de TGU Toren in het Cebu IT Park. Het kantoor is officieel geopend in November 2011.

De TGU Toren heeft in totaal 15 verdiepingen en daarbij nog een dak dek en biedt plaats aan een grote verscheidenheid van bedrijven die het outsourcen van zakelijke diensten aanbieden, banken voor particulieren en bedrijven, en kantoor vestigingen van vooraanstaande multinationale bedrijven zoals Pru Life UK.

Cebu IT Park is een Speciale Economische Zone die door de regering in het leven geroepen uiterst aantrekkelijke extra prikkels aanbiedt voor project ontwikkelaars, aanbieders op het het gebied van voor het IT park nuttige faciliteiten en benodigdheden en ook voor IT ondernemingen die geregistreerd staan bij de Philippine Economic Zone Authority (PEZA). Daar komt nog bij dat het IT Park niet alleen kantoor ruimte aanbiedt maar ook beschikt over gebieden voor recreatie en ontspanning. Het ligt ook op een afstand van maar 15 minuten autorijden als men zaken wil bereiken als woon gebieden, scholen en golf banen.