Onze kantoren beschikken over verschillende vergaderruimten die gebruikt kunnen worden voor trainingen, bijeenkomsten en videoconferenties met onze opdrachtgevers.

Vergaderruimten bij MicroSourcing

Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan multifunctionele ruimten waar ze klanten kunnen ontvangen maar die ook geschikt zijn voor coachingsessies, vergaderingen, videoconferenties en trainingen. Al onze vergaderruimten beschikken over dezelfde basisvoorzieningen en kunnen online worden geboekt via het MicroStatus-systeem. Dankzij dit grote aanbod van multifunctionele ruimten zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van een plek waar ze privé kunnen vergaderen.

Eastwood City

Amsterdam

Directiekamer Amsterdam

Amsterdam is onze voornaamste directiekamer. Als u MicroSourcing voor het eerst bezoekt, is de kans groot dat u in Amsterdam wordt ontvangen. Deze zaal biedt ruimte voor 18 mensen en is voorzien van een glazen whiteboardwand, twee grote LCD-televisies en een in het plafond gemonteerde projector. Kortom, de perfecte locatie voor presentaties en videoconferenties met onze opdrachtgevers.

New York

Vergaderruimte New York

New York bevindt zich in de kantoorunit Alpha in de oostvleugel van het gebouw, met uitzicht op de woontorens van het Orchard Road-complex. De grote en kristalheldere ramen van de New York dragen sterk bij aan de uitstraling en de gastvrije ambiance. De zaal biedt ruimte aan tien mensen en is, net als alle andere vergaderruimten, voorzien van traploos regelbare halogeenverlichting, een in het plafond gemonteerd projectiescherm en een vergadertafel met meerdere (netwerk) aansluitingen.

Paris

Vergaderruimte Paris

Paris is een vergaderruimte voor maximaal acht mensen. Medewerkers kunnen tijdens vergaderingen gebruik maken van de aanwezige projectorapparatuur. Opdrachtgevers die ons hoofdkantoor komen bezoeken, gebruiken Paris soms voor een korte bijeenkomst met hun buitenlandse team. Een opvallend kenmerk van Paris is het oranje plafond, dat borg staag voor een gloedvolle en "romantische" uitstraling.


Seattle

Vergaderruimte Stockholm

Seattle bevindt zich in het middelgedeelte van ons hoofdkantoor en biedt ruimte voor circa 12 mensen. Deze zaal wordt vooral gebruikt voor het wekelijks overleg en andere activiteiten van onze offshore-teams. Het witte plafond en de witte wanden steken effectief af tegen de donkere vloertint, waardoor het geheel een uitgesproken heldere en ruimtelijke indruk maakt.

Stockholm

Vergaderruimte Stockholm

Stockholm is een andere grote vergaderruimte in kantoorunit Charlie, niet ver van de Career Hub, en biedt ruimte voor 18 mensen. Deze zaal is uitgerust met twee LCD-televisies, een telefoon en een pc. Stockholm wordt doorgaans gebruikt voor regulier overleg en videoconferenties met klanten in het buitenland.

Sydney

Vergaderruimte Sydney

Sydney is een vergaderzaal voor tien personen die uitkijkt over het Eastwood Mall Open Park. Deze faciliteit is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten van offshore teams en opdrachtgevers die een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor. Net als de Seattle heeft de Sydney een wit plafond en witte wanden, wat het geheel een uitgesproken helder en ruimtelijk effect geeft.


London

Vergaderruimte London

London bevindt zich achter de Career Hub en biedt ruimte voor acht mensen. Deze vergaderkamer is uitgerust met een LCD-televisie aan de wand, een pc en een vergadertafel met ingebouwde netwerk- en stroomaansluitingen. De London wordt meestal gebruikt voor regulier overleg en videoconferenties met verschillende klanten.

Harvard

Cursusruimte Harvard

Harvard is speciaal bedoeld als cursusruimte en wordt gekenmerkt door een traditionele klaslokaalopstelling. Er is ruimte voor 18 cursisten en hun trainer, die beschikt over een eigen lessenaar met pc en een in het plafond gemonteerde projector. Op verzoek kunnen wij Harvard voorzien van extra pc's of netbooks voor gebruik tijdens de training.

Bonifacio Global City

Atlanta

Vergaderruimte Atlanta

De vergaderruimte Atlanta bevindt zich in de oostvleugel van de 17e verdieping. Deze zaal biedt ruimte voor 18 mensen en is voorzien van een glazen whiteboardwand, twee LCD-televisies en een projector. De grote en kristalheldere ramen staan borg voor een uitnodigende ambiance. Opdrachtgevers en medewerkers kunnen hier ook genieten van het fraaie uitzicht op Bonifacio Global City.

Chamonix

Directiekamer Chamonix

Chamonix is de belangrijkste directiekamer in dit gebouw en bevindt zich in de oostvleugel van de 18e verdieping. Deze zaal biedt ruimte voor maximaal 18 mensen en is voorzien van een glazen whiteboardwand en een in het plafond gemonteerde projector. Kortom, de perfecte locatie voor presentaties en videoconferenties met onze opdrachtgevers.

Antwerp

Vergaderruimte Antwerp

Antwerp bevindt zich bij de kantoorunit Echo, in de oostvleugel van het gebouw, en biedt ruimte aan maximaal tien mensen. Antwerp is voorzien van een glazen whiteboardwand en een vergadertafel met ingebouwde netwerk- en stroomaansluitingen.