MicroSourcing heeft afgescheiden werkruimten waar onze opdrachtgevers zelfstandig en in optimale privacy kunnen werken.

Kantoorunits bij MicroSourcing

MicroSourcing stelt buitenlandse bedrijven in staat om zaken te doen in de Filippijnen vanuit hun eigen kantoorruimte binnen MicroSourcing. Veel bedrijven vinden dit veel aantrekkelijker dan te werken in één kolossale ruimte die ze delen met tal van andere opdrachtgevers. Daarom zijn onze vestigingen onderverdeeld in meerdere kantoorunits die elk beschikken over een eigen hoofdingang, beveiligingsysteem en zelfstandige voorzieningen. Zo stellen wij onze opdrachtgevers in staat grotendeels zelfstandig te werken. Dit geeft hun het gevoel dat ze werken vanuit hun eigen kantoor in de Filippijnen.

Eastwood City

Het hoofdkantoor van MicroSourcing vindt u op de zesde verdieping van 1880 Avenue Building, Eastwood City Cyberpark, Quezon City.

Kantoorunit Alpha

Kantoorunit Alpha - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 141 werkplekken

Kantoorunit Alpha bestaat uit circa 12 clusters met in totaal 141 werkplekken, inclusief werkplekken voor teamleiders en leidinggevenden en een afzonderlijke werkplek voor de manager. In deze ruimte bevinden zich ook de vergaderruimten Paris en New York en de Triangles Living Room.

Kantoorunit Bravo

Kantoorunit Bravo - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 78 werkplekken

Kantoorunit Bravo bevindt zich in de noordwestelijke vleugel van de zesde verdieping en biedt werkplekken voor 78 medewerkers en teamleiders. Bravo beschikt over een conferentieruimte waar u kunt vergaderen of klanten kunt ontvangen, en over een afzonderlijk kantoor voor de manager.


Kantoorunit Charlie

Kantoorunit Charlie - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 87 werkplekken

Kantoorruimte Charlie beschikt over vijf langwerpige werkplekclusters die plaats bieden aan in totaal 87 medewerkers en teamleiders, plus een apart kantoor voor de manager. In deze unit vindt u ook de vergaderruimte Stockholm.

Kantoorunit Delta

Kantoorunit Delta - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 38 werkplekken

Kantoorunit Delta bevindt zich direct naast de Career Hub en bestaat uit vier clusters met een capaciteit van in totaal 38 werkplekken. Ook deze unit is voorzien van een afzonderlijk kantoor voor de manager.

Kantoorunit Echo

Kantoorunit Echo - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 56 werkplekken

Kantoorunit Echo, gelegen achter de Career Hub en de serverkamer, biedt ruimte voor 56 medewerkers. Daarnaast is er een apart kantoor voor de manager, gelegen naast de vergaderruimte London.


Kantoorunit Foxtrot

Kantoorunit Foxtrot - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 200 werkplekken

Kantoorunit Foxtrot is de grootste van alle units op het hoofdkantoor van MicroSourcing. Er zijn in totaal 200 werkplekken, naast een apart kantoor voor de manager en een serverkamer. In deze unit vindt u ook de vergaderruimte Seattle.

Kantoorunit Golf

Kantoorunit Golf - MicroSourcing Eastwood City Cyberpark

Capaciteit: 69 werkplekken

Kantoorunit Golf is gelegen naast het MS Café in de zuidwestvleugel van de zesde verdieping. Deze unit biedt 69 werkplekken en een apart kantoor voor de manager. De vergaderruimte Sydney in deze unit biedt zicht op Eastwood Mall Open Park.

Bonifacio Global City

Het kantoor van MicroSourcing bevindt zich op de 17e en 18e verdieping van het Piccadilly Building in Bonifacio Global City (Taguig).

Kantoorunit Alpha

Kantoorunit Alpha - MicroSourcing Bonifacio Global City

Capaciteit: 72 werkplekken

Kantoorunit Alpha bevindt zich in de noordelijke vleugel van de 17e verdieping en biedt ruimte aan drie teamleiders en 72 medewerkers. Daarnaast beschikt deze unit over twee werkplekken voor leidinggevenden.

Kantoorunit Bravo

Kantoorunit Bravo - MicroSourcing Bonifacio Global City

Capaciteit: 20 werkplekken

Kantoorunit Bravo biedt ruimte aan 20 medewerkers en bevindt zich in de oostvleugel van de 17e verdieping, naast de vergaderruimte.

Kantoorunit Charlie

Kantoorunit Charlie - MicroSourcing Bonifacio Global City

Capaciteit: 128 werkplekken

Kantoorunit Charlie bevindt zich in de zuidvleugel van de 17e verdieping. Deze unit biedt tien werkplekken voor 128 medewerkers, inclusief vijf teamleiders.

Kantoorunit Delta

Kantoorunit Golf - MicroSourcing Bonifacio Global City

Capaciteit: 54 werkplekken

Kantoorunit Delta bevindt zich in de noordwestvleugel van de 18e verdieping. Deze unit beschikt over een afzonderlijke werkplek voor een leidinggevende en daarnaast over vijf langwerpige werkplekclusters voor in totaal 54 medewerkers.

Kantoorunit Echo

Kantoorunit Echo - MicroSourcing Bonifacio Global City

Capaciteit: 20 werkplekken

Kantoorunit Echo bevindt zich in de oostvleugel van de 18e verdieping, grenzend aan de Chamonix and Antwerp. Kantoorunit Echo biedt ruimte aan 20 medewerkers.

Kantoorunit Foxtrot

Kantoorunit Foxtrot - MicroSourcing Bonifacio Global City

Capaciteit: 128 werkplekken

Kantoorunit Foxtrot is de grootste van alle units en beslaat de gehele zuidvleugel van de 18e verdieping. Deze unit biedt 128 werkplekken en een apart kantoor voor een leidinggevende.