Onze organisatie is zodanig ingericht dat we de offshore activiteiten en projecten van onze buitenlandse opdrachtgevers optimaal kunnen ondersteunen.

De afdelingen van MicroSourcing

Shared Services Group

De Shared Services Group omvat de afdelingen die diensten verzorgen voor alle offshore activiteiten van al onze opdrachtgevers. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de gangbare overhead- en backoffice-afdelingen die in iedere onderneming van enige omvang worden aangetroffen.

Werving & Selectie

Werving & Selectie - MicroSourcing

Deze afdeling verzorgt het volledige proces van het werven, selecteren en aanstellen van getalenteerde medewerkers - inclusief de mensen die wij inzetten voor de offshore activiteiten van onze opdrachtgevers. Werving & Selectie wordt geleid door Krissy Cabiling. Krissy Cabiling.

Facilitaire Dienst & Klantenservice

Facilitaire Dienst & Klantenservice - MicroSourcing

Deze groep is verantwoordelijk voor het beheer van al onze faciliteiten, inclusief het onderhoud en de beveiliging daarvan. Daarnaast beheert dit team onze afdeling Klantenservice, dat allerlei diensten verzorgt voor zowel bezoekende klanten als expats, zoals hotelreserveringen, plaatselijk vervoer en andere baliediensten. Deze afdeling wordt geleid door Mia Espinosa.

Human Capital Strategy & Delivery

Human Capital Strategy & Delivery Group - MicroSourcing

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, voor de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, voor de aanstelling van medewerkers, arbeidsverhoudingen, discipline en gedrag, prestatiemanagement en andere HR-processen. Human Capital Strategy & Delivery wordt geleid door Ramie Rosima.


Informatietechnologie

Information Technology Department - MicroSourcing

Onze IT-afdeling is verantwoordelijk voor het vinden van optimale IT-oplossingen voor onze opdrachtgevers en voor het dagelijks beheer daarvan. Onze technische hulpdienst, die 365 dagen per jaar permanent bereikbaar is, maakt deel uit van deze afdeling, die wordt geleid door Rommel Natividad.

Financiën

Financiën Department - MicroSourcing

De financiële afdeling is verantwoordelijk voor alles wat met financiën en accountancy te maken heeft, inclusief de loonadministratie en naleving van overheidsvoorschriften en rapportagevereisten. De financiële afdeling staat onder leiding van Arlene Guarnes.


Business Development Group

De Business Development Group is verantwoordelijk voor de positie van MicroSourcing op de markt en voor het aantrekken van nieuwe klanten. Deze inspanningen zijn over twee afzonderlijke afdelingen verdeeld:

Public Relations & Marketing

Public Relations & Marketing - MicroSourcing

Het PR-team is verantwoordelijk voor het publieke imago van MicroSourcing en voor de wijze waarop wij ons aan de buitenwereld presenteren. Dit omvat onder meer onze charitatieve initiatieven, marketing via social media en creatieve ontwerpprocessen die ten grondslag liggen aan het merk MicroSourcing. Nona Tajanlangit staat aan het hoofd van dit team.     

Business Development

Business Development - MicroSourcing

Het Business Development-team begeleidt initiatieven die moeten leiden tot nieuwe opdrachtgevers, onderhoudt de contacten met die opdrachtgevers tijdens het salesproces en zorgt dat hun offshore activiteiten effectief worden opgezet totdat die worden overgedragen aan de Operations Group voor de daadwerkelijke lancering. Het Business Development-team staat onder leiding van Rafael Verheij.

Operations Group

Deze groep omvat alle directeuren, managers en leidinggevenden binnen Operations die de leiding hebben over de dagelijkse offshore activiteiten van onze opdrachtgevers. De Operations Group is onderverdeeld in de volgende drie units:

Client Managed Operations (CMO)

Onze opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen eigen medewerker(s) aan te stellen om hun activiteiten te leiden. Dat kunnen expats zijn in dienst van de opdrachtgever zelf, maar ook ingehuurde directeuren of leidinggevenden die in dienst zijn van MicroSourcing maar exclusief bij de desbetreffende opdrachtgever worden gedetacheerd.

MicroSourcing Managed Operations (MMO)

Onze opdrachtgevers kunnen er ook voor kiezen het beheer van hun offshore activiteiten geheel onder te brengen bij MicroSourcing. In dat geval maakt de operationeel directeur voor die activiteiten deel uit van MMO, ons eigen team voor bedrijfsvoering. MMO wordt geleid door Maricel Salao.

Operational Excellence

Het Operational Excellence-team bestaat uit deskundigen en consultants op het gebied van bedrijfsvoering die op basis van procesanalyse en -optimalisatie de operationele prestaties steeds verder verbeteren. Operational Excellence is ook verantwoordelijk voor naleving van wet- en regelgeving, certificering en de invoering van best practices. Deze groep wordt geleid door Sophie Woo.

Veel van onze grotere opdrachtgevers hebben een gemengd Operations-team met mensen uit elk van deze drie units.MicroCreatives

MicroCreatives - MicroSourcing

MicroCreatives, onze eigen interne groep voor creatieve diensten, voorziet in de ontwerp- en ontwikkelingsbehoeften van onze onderneming maar werkt daarnaast ook aan projecten bij onze opdrachtgevers. MicroCreatives wordt geleid door Mikaela Arce.